ricotta peynir için ürünler (7)

350g Saf Koyun Ricottası - Ricotta

350g Saf Koyun Ricottası - Ricotta

Ricotta, peynir işlendikten sonra kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve nazik bir ricotta elde etmek için serum, taze süt eklenerek zenginleştirilir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir ve yaklaşık 2 kg ağırlığında termosalmlı kaplarda paketlenir. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile birlikte harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, harika tatlılar ve ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Fuscella ağırlığı yaklaşık 350 g.
SAF KOYUN RICOTTA - Ricotta

SAF KOYUN RICOTTA - Ricotta

Ricotta, peynir işleme sonrası kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve hafif bir ricotta elde etmek için, seruma taze süt eklenir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye kadar ısıtılarak elde edilir, ardından soğutulur ve homojenleştiriciye aktarılır; burada pürüzsüzleştirilir ve 72°C'ye kadar ısıtılır. Uygun kaplara doldurulan ricotta, sıcaklığı hızlı bir şekilde 2°C'ye düşürmek için soğutma odasına aktarılır. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, mükemmel tatlılar ve ricotta ile ıspanak doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Yaklaşık 1,2 kg ve 2,00 kg ağırlığında termosalınmış kaplarda mevcuttur.
KOYUN SÜTÜ RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

KOYUN SÜTÜ RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta, peynir işleme sonrası kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve hafif bir ricotta elde etmek için, seruma taze süt eklenir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir ve yaklaşık 2 kg ağırlığında termosalmalı kaplarda paketlenir. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile birlikte harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, harika tatlılar ve ricotta ile ıspanak doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Fuscella ağırlığı yaklaşık 2,00 kg.
Karışık Ricotta Valdorcia - Ricotta

Karışık Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta, peynir işlendikten sonra kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve nazik bir ricotta elde etmek için serum, taze süt ve krema eklenerek zenginleştirilir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir ve yaklaşık 2 kg ağırlığında termosalmlı kaplarda paketlenir. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile birlikte harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, harika tatlılar ve ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Fuscella ağırlığı yaklaşık 2,00 kg.
Organik Koyun Ricotta T/S - Ricotta

Organik Koyun Ricotta T/S - Ricotta

Peynir işleme işleminin sonunda, kalan organik peynir altı suyu ile organik ricotta üretilir. Diğer ricottalarda olduğu gibi, peynir altı suyu, daha yumuşak ve kremsi bir ricotta elde etmek için temel olan taze organik süt ile zenginleştirilir. Doğal haliyle harika, ya da çikolata, şeker veya rom eklenerek oldukça lezzetli. Mutfakta, harika tatlılar veya tartlar yapmak için kullanılabilir, ayrıca ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler için de kullanılabilir. Yaklaşık 2,00 kg ağırlığında termosalmlı kap.
RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Peynir işleme işleminin sonunda, kalan organik peynir altı suyuyla organik ricotta üretilir. Diğer ricottalarda olduğu gibi, peynir altı suyu daha yumuşak ve kremsi bir ricotta elde etmek için taze organik sütle zenginleştirilir. Ürün, peynir altı suyu yaklaşık 80°C'ye kadar ısıtılarak elde edilir, ardından soğutulur ve homojenleştiriciye aktarılır; burada pürüzsüzleştirilir ve 72°C'ye kadar ısıtılır. Uygun kaplar doldurulduktan sonra, ricotta, sıcaklığı çok kısa sürede 2°C'ye düşürmek için soğutma odasına aktarılır. Doğal haliyle mükemmel, ya da çikolata, şeker veya rom eklenerek oldukça lezzetli. Mutfakta, harika tatlılar veya tartlar yapmak için kullanılabilir, ayrıca ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler de hazırlanabilir. 0,150 kg sabit ağırlıkta termosal kapta mevcuttur.
SAF KOYUN RİKOTTA HOMOJENİZE 250g - Ricotta

SAF KOYUN RİKOTTA HOMOJENİZE 250g - Ricotta

Ricotta, peynir işleme sonrası kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve hafif bir ricotta elde etmek için, seruma taze süt eklenir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir, ardından soğutulur ve homojenleştiriciye aktarılır; burada pürüzsüzleştirilir ve 72°C'ye kadar ısıtılır. Uygun kaplara doldurulan ricotta, sıcaklığı çok kısa sürede 2°C'ye düşürmek için soğutma odasına aktarılır. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, mükemmel tatlılar ve ricotta ile ıspanak doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. 0,250 kg ağırlığında termosalmlı kaplarda mevcuttur.